VVE

Welkom bij OBA School!

Met de peuters naar de OBA? Boeken om voor te lezen in de groep? Inspiratie voor pedagogisch medewerkers?De OBA biedt alle programma’s, producten en diensten voor kinderdagverblijven, voorscholen en andere educatieve instellingen aan onder de naam OBA School. Een lidmaatschap is niet nodig, we vragen je wel om eenmalig een intentieverklaring te tekenen.

Let op: tot nader bericht nemen we geen nieuwe aanvragen van groepsprogramma's in behandeling. Collectie-aanvragen zijn uiteraard wel mogelijk. Afhankelijk van de ontwikkelingen rondom COVID-19 maken we de mogelijkheid tot bestellen weer beschikbaar. Hierover zullen we de scholen informeren. 

Webshop

naar de webshop

In de webshop vind je een ruim aanbod aan programma’s en collecties en advies voor professionals. Als bestellen niet lukt omdat jouw organisatie niet bekend is in de webshop, stuur dan een mail met de gegevens naar school@oba.nl 

Onderzoek en publicaties

ga naar de website van Leesmonitor

Wat zijn de voordelen van voorlezen? En waarom zijn boeken juist voor kleine kinderen zo belangrijk? Op de website van Leesmonitor vind je interessante onderzoeken over het leesgedrag, leesbevordering en leesplezier.

OBA School nieuwsbrief

naar het aanmeldformulier

Meld je aan voor de OBA-nieuwsbrief voor professionals in kinderdagverblijven en voorscholen. Met nieuwe educatieve producten en handige tips zoals BoekStart en bijscholingsmogelijkheden. Verschijnt 4 keer per jaar.

Maak kennis met OBA School

Contact

Wil je meer weten over een product of programma  van de OBA? Of heb je een andere vraag? Neem contact op via school@oba.nl of bel 020-5230990.