Vanaf 2 januari: verbouwing zesde etage OBA Oosterdok

Gepubliceerd op: 21 december 2023 12:00

Op 2 januari begint de verbouwing van de zesde etage van OBA Oosterdok. Tot en met 31 maart is deze etage niet toegankelijk voor publiek.

De 6e verdieping van OBA Oosterdok begint het jaar met een metamorfose. Dat betekent dat deze etage tussen januari en maart niet toegankelijk is voor bezoekers. Kom je naar een voorstelling in het theater of eet je een hapje in het restaurant? Dan kun je de liften aan de A-zijde gebruiken. De verbouwing kan leiden tot geluidsoverlast. Onze excuses daarvoor. 

Beschikbaarheid van de collectie

De verbouwing op de zesde etage van OBA Oosterdok heeft ook gevolgen voor de beschikbaarheid van de collecties. Op dit moment zijn alle boeken op de zesde etage alleen beschikbaar via reservering. Dit doe je bij de informatiebalie of online. Dit geldt voor de collectie sociale wetenschappen, politiek, economie en recht (de 300-rubriek) en de collectie psychologie, esoterie, opvoeding en onderwijs, plus de examenbundels (de 400-rubriek). Vanaf 25 januari is de 400-rubriek weer beschikbaar, op de vijfde etage.

Een zaal huren op de vernieuwde zesde etage?

Op de zesde etage van OBA Oosterdok bevindt zich OBA Congres, je partner voor presentaties en evenementen in hartje Amsterdam. Zalen huren op de zesde etage is tijdens de verbouwing niet mogelijk. We hopen op je begrip. Wil jij deze lente als eerste een vernieuwde zaal reserveren? Neem nu alvast contact op met congres@oba.nl. We informeren je zo snel mogelijk over de mogelijkheden.