Top 10 | boeken van bloggers en vloggers

Gepubliceerd op: 19 januari 2021 13:57

Voor wie echt geen genoeg kan krijgen van zijn favoriete bloggers en vloggers, zette de OBA deze 10 mooie boeken op een rij:

1.

Cynthia Schultz Wandellust : de mooiste wandelplekken in Nederland

Dat ze beautyblogger en structuurjunkie was, is je vast niet ontgaan... Maar wist je dat Cynthia Schultz ook een groot wandelfan is? Zo groot zelfs dat ze de mooiste wandelplekken van Nederland in kaart bracht. Mét bruikbare wandeltips! 

2.

Groene Meisjes | De Groene Meisjes; lekker en duurzaam eten, reizen, wonen en leven

De Groene Meisjes geloven dat een groen leven vooral leuk moet zijn. Daarom besloten ze dit heerlijke vegan-handboek te schrijven, vol verhalen, tips en recepten voor een bewust leven zonder dierlijke producten.

3.

Jonneke de ZeeuwMooncake: het bakboek - van bolo di pistacho tot medovik & fantacake

Zeventien thuisbaksters van buitenlandse komaf, woonachtig in Nederland, delen elk drie van hun favoriete zoete baksels.

4.

Freddy Tratlehner | Lekker Fred: dit zijn de ingrediënten

Naast de tent afbreken met De Jeugd van Tegenwoordig is er nog iets waar Freddy Tratlehner, ook wel bekend als Lekker Fred of Vjeze Fur, erg goed in is: hilarische en aandoenlijke kookvideo's maken. In dit kookboek vind je zijn succesrecepten, met ingrediënten variërend van majemenes tot sjokemelajo

5.

Marjolein van der Kolk | Mijn Berlijn

Berlijn ontdekken, ook buiten de gebaande paden, aan de hand van observaties, sfeerimpressies, favorieten, weetjes en geheime tips van een insider.

6.

Diana Leeflang | Offline (e-book)

Zélfs de populaire Nederlandse blogger en vlogger Diana Leeflang, ook wel bekend als D is for Dazzle, heeft wel eens behoefte aan een offline moment. Wie niet? In dit boek laat Diana zien hoe je alledaagse dingen zoals een picknick of to-do-lijst verandert in een creatief project. Positief, uniek, eigenzinnig én even offline: dat is de happy lifestyle van Diana Leeflang!

7.

Liesbeth RaskerSolo reizen: hoe je in je eentje de wereld trotseert

Solo reizen is niet eng, niet moeilijk, en al helemaal niet gek. Wat dacht je van een rondreis door Italië, wilde olifanten spotten in Sri Lanka of op een onbewoond eiland kamperen in de Filipijnen? De wereld ligt aan je voeten, en daar heb je helemaal niemand voor nodig. Een tip in de categorie 'zodra het weer kan'.

8.

Nina Pierson | Mama'en

Mama'en navigeert elke aanstaande moeder door de negen maanden van haar zwangerschap, de bevalling en de eerste weken na de geboorte van haar kindje. Of ze nu voor het eerst of opnieuw moeder wordt.

9.

Annemerel de Jongh | Live love run

Informatie over hardloopschema’s, aankoop schoenen en kleding, voeding en vooral veel persoonlijk ervaringen van een fanatieke hardloopster en blogster.

10.

Anna Nooshin | On life; Anna over fashion, beauty, reizen, vriendschap en de liefde

In dit prachtig vormgegeven boek geeft Anna een inkijkje in haar leven en in haar polaroid-boeken, een archief dat ze de afgelopen tien jaar heeft opgebouwd.