Top 10 | Digitale kranten en tijdschriften

Gepubliceerd op: 12 juli 2019 13:46

Wist je dat je bij de OBA toegang krijgt tot duizenden internationale kranten en tijdschriften uit meer dan 100 landen en in 60 verschillende talen? Met PressReader download je ze makkelijk op je telefoon, tablet of computer.

Van De Standaard tot Elle Decoration en Top Gear, er zitten voor iedereen interessante titels bij. We zetten een aantal suggesties voor deze zomer voor je op een rijtje:

1.

Foodies

Lekkere recepten om bij te watertanden, de nieuwste trends en tips – je vindt het allemaal in het kleurrijke tijdschrift Foodies.

2.

De Standaard

Benieuwd hoe het er bij onze zuiderburen aan toe gaat? Met De Standaard blijf je op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in Vlaams-Brabant.

3.

Alles over geschiedenis

Ben je geïnteresseerd in de geschiedenis? Dan is het tijdschrift Alles over geschiedenis echt een aanrader.

4.

Frankie

Laat je inspireren door een flinke dosis creativiteit in het Australische magazine Frankie. Het staat vol met mooie fotografie, interessante columns en artikelen en veel meer.

5.

Milk Magazine

Een mooi vormgegeven tijdschrift over mode, lifestyle, reizen en het leven voor moderne families.

6.

Marie Claire

Mode, beauty, nieuws en carrière – in Marie Claire komt het allemaal samen.

7.

Digital Camera World

Extra indrukwekkende foto’s maken op vakantie gaat je dit jaar zeker lukken met de tips en inspiratie uit het tijdschrift Digital Camera World.

8.

National Geographic Travel

Lees over de mooiste en meest bijzondere reisbestemmingen in National Geographic Travel. Ook fijn als je deze zomer thuis blijft.

9.

Men’s Health

Leuk voor op het strand! Maak je goede voornemens concreet met tips voor gezonde voeding en sportieve activiteiten.

10.

El País

Of je leest gewoon de krant van je vakantieland. Mocht je Spaans/Italiaans of bijvoorbeeld Frans kunnen natuurlijk. Er zijn in ieder geval enorm veel internationale kranten beschikbaar in PressReader.


Hoe werkt het?

Om toegang te krijgen tot alle titels van PressReader ga je naar een OBA-vestiging bij jou in de buurt. Vervolgens open je via het wifi-netwerk de site of app van PressReader. En klaar! Vanaf nu kan je een week lang alle kranten en tijdschriften van PressReader gratis downloaden en lezen, ook thuis!

Meer weten? Lees hier de volledige uitleg over het gebruik van PressReader. 

lees meer nieuws van de OBA