Europese Verkiezingen leestips

Gepubliceerd op: 29 april 2024 00:00

We vroegen vooraanstaande politici om hun beste leestips voor de verkiezingen met ons te delen. Laat je verrassen en inspireren met onderstaande tiplijstjes. We hebben de PVV ook om boekentips gevraagd. Helaas hebben we tot op heden geen antwoord ontvangen.

 

 

 

 

Annelle van der Wel | ChristenUnie

Door samen te werken in de Europese Unie kunnen we bijdragen aan vrede, veiligheid, duurzaamheid en mensenrechten wereldwijd. Door te stemmen voor de Europese verkiezingen kun jij hierover meebeslissen!


Ruben Schouten | Volt

Jouw toekomst wordt gevormd door de Europese Unie. Doe eraan mee!


Catarina Vieira | GroenLinks-PvdA

Mensenrechten beschermen. Klimaatverandering stoppen. In de EU kan het! Maar de opkomst van extreemrechts bedreigt dit werk. Maak deel uit van een hoopvolle toekomst: stem op 6 juni!


Erik Sjoers | VVD

Voor een vrij, veilig en welvarend Nederland hebben we een sterk Europa nodig. Ga stemmen.


Max Kruijf | JA21

Zorg dat de Nederlander meer haar eigen keuzes kan maken, laat de EU die niet voor je maken


Suzanna Broekhuizen | CDA

Laten we de handen ineen slaan voor toekomstperspectief voor onze generatie met kansengelijkheid, voedselzekerheid en duurzame oplossingen! Draag jij daaraan bij door te stemmen?


Merel Muller | Partij voor de Dieren

Veel beslissingen over onze toekomst en over dieren, milieu en natuur worden in het Europees Parlement genomen. De tijd om impact te maken en te zorgen voor een leefbare planeet voor ons en toekomstige generaties is nu.


Daniel Post | NSC

Europa gaat over vrijheid, veiligheid en bescherming. Europese samenwerking is nodig om problemen op te lossen. Door te stemmen bepaal jij de koers van Europa.

 

Als lid van de OBA heb je ook toegang tot duizenden e-books en luisterboeken uit de landelijke online Bibliotheek. In een paar stappen lees je ze op je smartphone of tablet via de online Bibliotheek-app. Hoe het werkt? Dat lees je hier.

Iedere maand verse boekentips? Meld je aan voor de nieuwsbrief OBA Boekentips.