Waarom de fEUck zou ik stemmen? Pubquiz

Woensdag 29 mei 2024, van 19:30 tot 22:00 | OBA CC Amstel

Kosten: toegang gratis | aanmelden vereist

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Hoe hangt de vlag erbij bij de 90’s en 00’s kids die in de EU wonen? Wat maakt ons boos of willen we anders zien? Waar stemmen we 6 juni op, of sterker nog: heeft het zin om te stemmen? Kortom, wat is de stemming van jong Europa?

Om antwoorden te vinden op deze vragen nodigt OBA x CC Amstel jullie uit voor de EU-pubquiz. We peilen de stemming in de zaal, testen jullie kennis, delen gekke opdrachten uit en gebruiken kunst om duidelijkheid te scheppen in het complexe statenverband dat de Europese Unie heet.

Panel
Gelukkig krijgen we hier hulp bij van ons panel. Drie jonge Amsterdammers geven context bij de vraag, gaan het debat met elkaar aan en fungeren als jury. Welk team maakte het mooiste protestbord? En wie verzint de beste partijnaam? Dat bepaalt ons panel, bestaande uit Europarlementariër Anna Koolstra, Black Acid rapper Damy, Younes Daouri van platform Represent Jezelf en Diederick van den Ende (Greenpeace en QUEERS4CLIMATE). De avond wordt gepresenteerd door Amine.

Teams
We spelen de quiz in teams, maar de teams worden ter plekke bepaald. Dus neem wat vrienden mee of kom lekker alleen. Inloop is vanaf 19:30 en om stipt 20 uur starten we met de eerste vraag.

Bestel nu je gratis tickets!

Neem (oude) shirts mee voor een gratis print van Kauwe.work

Samenwerkingspartners:
Reperesent Yourself
Greenpeace
QUEERS4CLIMATEARTHOOD
CollectiveKauwe.work 
Beeld door Kauwe.work

OBA CC Amstel | Cullinanplein 1 | 1074 JN Amsterdam
T: 020-5230900 | E:  ccamstel@oba.nl

aanmelden