Alle 27 vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Expositie HEAR ME NOW

4 januari 2021 t/m 3 februari 2021 | OBA de Hallen

Kosten: toegang gratis | vrije inloop

HEAR ME NOW Amsterdam is een multimediale kunstexpositie die door Amsterdam reist om gesprekken op gang te brengen over seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag.

Het is tijd om het gesprek aan te gaan. HEAR ME NOW Amsterdam maakt een begin.
HEAR ME NOW Amsterdam is een multimediale kunstexpositie die door Amsterdam reist om gesprekken op gang te brengen over seksueel geweld en grensoverschrijdend gedrag.
De expo start tijdens de 16days of activism met een campagne in de openbare ruimte en op social media. HEAR ME NOW Amsterdam reist van januari tot mei van OBA de Hallen (West) naar OBA Slotermeer (Nieuw-West), OBA Oosterdok (centrum) en OBA Javaplein (Oost). Aanvullend zijn er workshops, evenementen en trainingen.
In de expo staan 12 krachtige vrouwen centraal. Hun levensgrote portretten kijken je doordringend aan terwijl je via een QR -code luistert naar hun verhaal. De focus ligt op het proces dat deze vrouwen hebben doorgemaakt en hoe zij een stem vonden om zich uit te spreken. Ook is in de expo een paneel opgenomen met verschillende mannen die zich uitspreken tegen seksueel geweld. Aanvullend zijn er workshops, evenementen en trainingen voor mannen, vrouwen, jongeren en professionals. Organisaties zijn welkom om met hun eigen achterban de expositie te bezoeken en activiteiten te organiseren. 

Bereid je voor op je bezoek aan de OBA en doe de gezondheidscheck voordat je naar de OBA komt.

OBA De Hallen | Hannie Dankbaarpassage 10 | 1053 RT Amsterdam
T: 0205230900 | dehallen@oba.nl