De JazzFestafette – Het JazzFest FamilieFest in de OBA Javaplein

16 oktober 2022, van 15:00 tot 18:00 | OBA Javaplein

Kosten: € 12,50 | € 4,00 voor kinderen t/m 12 jaar

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

De JazzFestafette 2022: het multi-actieve jazzfestival voor de hele familie.

De JazzFestafette is terug! Op zondagmiddag 16 oktober zijn we te vinden in de OBA op het Javaplein in Amsterdam-Oost met de tweede editie van ons multi-actieve jazzfestival voor de hele familie. Dat is de eerste dag van de herfstvakantie, dus kom op je gemak luisteren naar allerlei geweldige bandjes. En dat niet alleen, je mag op de JazzFestafette ook zelf muziek maken. Ontdek hier het hele programma en doe mee!

We hebben een spannend en feestelijk programma met concerten en muziekworkshops voor jong én voor jong van geest. Er zijn veel boeken - da's logisch - en er zijn dus ook veel verhalen. Die verhalen gaan we verweven met muziek! Kom bijvoorbeeld luisteren naar Mootje, een betoverend verhaal voor kinderen met muziek van Ud-speler Jaber Fayad en percussionist Modar Salama. De band Vondelier voert meeslepende composities uit met poëtische teksten van Mark Opfer. Het jazztrio WonderYears brengt met vrije improvisaties op de liedjes van Stevie Wonder een ode aan deze grootmeester van de soul.

Componist Remy Alexander - de middelste C is zijn lievelingsnoot - geeft een workshop waarin kinderen (4-12 jaar) zelf gaan componeren en experimenteren met muziek. De workshop Kobranie van zangeres is voor muzikale makers van alle leeftijden, met of zonder muziekervaring. Bij Nadine ga je creatief improviseren en samenspelen.

OBA Javaplein | Javaplein 2 | 1094 HW Amsterdam
T: 020-5230900 | E: javaplein@oba.nl

bestel kaarten