​​​Sophie Redmondlezing 2024: Eileen Stornebrink

Zondag 24 maart 2024, van 15:00 tot 17:00 | OBA Oosterdok | OBA Theater

Kosten: € 10.00 | € 5.00 met OBA pas of Stadspas | aanmelden vereist

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Stichting Between the Lines (BTL), Vereniging Ons Suriname en de OBA nodigt iedereen uit voor de Sophie Redmondlezing. Dit bijzondere evenement, geïnitieerd door Stichting Between the Lines, is een verbindingsplatform voor vrouwen waar inspiratie, dialoog en het vieren van vrouwelijke kracht centraal staan.

Met groot genoegen kondigen wij de keynote speaker aan voor de Dr. Sophie Redmondlezing 2024: Eileen Stornebrink, een jonge en veelbelovende architect en programmamaker met een indrukwekkend portfolio. 

Eileen Stornebrink, afgestudeerd aan de Technische Universiteit Delft, is medeoprichter van Studio Inscape, een innovatieve ontwerppraktijk met een diepgaande focus op architectuur, landschapsarchitectuur, ecologie en filosofie. Haar toewijding aan ruimtelijk onderzoek en interventies heeft niet alleen lokaal, maar ook internationaal impact gehad. 
In haar rol als keynote speaker zal Eileen Stornebrink haar inzichten delen over de cruciale verbinding tussen architectuur, ecologie en maatschappelijke vraagstukken. Haar ervaringen, waaronder samenwerkingen met het Architectuur Instituut Rotterdam (AIR) en bijdragen aan projecten in Nederland en Suriname, maken haar een inspirerende spreker voor de Dr. Sophie Redmondlezing. 
Wij kijken ernaar uit om Eileen Stornebrink te verwelkomen op dit bijzondere evenement, waar haar visie en expertise ongetwijfeld een waardevolle toevoeging zullen zijn aan de dialoog over de hedendaagse uitdagingen binnen de architectuur en stedenbouw. 

Over de Sophie Redmondlezing 
De Sophie Redmondlezing is een eerbetoon aan Dr. Sophie Redmond, een pionier op het gebied van vrouwelijke artsen in Suriname. Haar legacy leeft voort in de vorm van deze lezing, waar jaarlijks succesvolle vrouwen samenkomen om hun inspirerende levensverhalen te delen. 

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011 DL Amsterdam
T: 0205230900 | klantenservice@oba.nl

bestel kaarten