Verhalen in alle talen - Citim împreună, BiebROței! 3+ Roemeens

Zondag 15 juni 2025, van 11:00 tot 11:45 | OBA Oosterdok - Jeugdtheater

Kosten: toegang gratis | aanmelden gewenst

Opgroeien met verhalen in alle talen. Deze ochtend wordt er op OBA Oosterdok voorgelezen in het Roemeens voor ouders & kinderen.

Heeft u Roemeense roots en wilt u uw kind graag laten ervaren hoe het is om verhalen in uw moedertaal te horen? Wilt u uw kind helpen zijn woordenschat uit te breiden en de aansluiting met de Roemeense taal tebehouden? Wil je een zorgvuldig samengestelde verzameling verhalen ontdekken, geschreven door hedendaagse Roemeense auteurs?

Kom dan naar de Roemeense Bibliotheek in OBA's “Leescarrousel”, een initiatief voor het lezen van meertalige kinderen in uw eigen moedertaal. Elke maand komen we op zondag bij elkaar voor een sessie van 45 minuten spelen en lezen in het Roemeens. Samen met onze moderator (en soms zelfs speciale gasten!) luisteren de kinderen naar een verhaal, spelen kleine spelletjes en doen zelfs een kleine knutselactiviteit op basis van de gekozen boeken.

De sessies zijn gratis, maar wij stellen het op prijs als u zich vooraf aanmeldt door een e-mail te sturen naar books@rompro.nl

De kinderen die aan minimaal 4 van de 6 bijeenkomsten deelnemen, krijgen aan het einde van het seizoen een kleine verrassing!

OBA Oosterdok | Oosterdokskade 143 | 1011DL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: klantenservice@oba.nl