VOLGEBOEKT - Bob Popcorn feestje 5+

Zaterdag 29 april 2023, van 15:00 tot 16:00 | OBA Osdorp

Kosten: toegang gratis | aanmelden vereist

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Ellis is dol op popcorn en haar vaders ook, maar er wordt besloten dat er gezond gegeten moet gaan worden en de popcorn wordt verbannen.

Ellis besluit stiekem zelf popcorn te maken, in haar eigen popcornparadijs in de schuur. Een van de maïskorrels poft alleen niet, maar wordt steeds groter, krijgt armpjes en beentje en een boos gezicht: Bob Popcorn. Het maïsmannetje heeft altijd honger en een licht ontvlambaar humeur; als hij heel boos wordt, ontploft hij en wordt een popcorn.

Tijdens dit feestje wordt het verhaal van Bob Popcorn verteld, daarna gaan we samen aan de slag! We maken popcorn met gevoel! Spring jij een gat in de lucht na het eten van knettersuiker-zoete-popcorn? Of komt de stoom uit je oren door de rodepeper-hete-popcorn? Test het zelf en ontdek welke smaken het beste passen bij verschillende emoties. Daarna maken we binnen-buitenkant portretten: kan jij laten zien wat er omgaat in jouw hoofd?
We maken een mooie ontdekkingsreis door het ongelofelijke verhaal van Bob Popcorn (Maranke Rinck en Martijn van der Linden, Uitgeverij Querido)

Aanmelden
Kan per mail of aan de balie van de vestiging.

OBA Osdorp | Osdorpplein 16 | 1068 EL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: osdorp@oba.nl