Familievoorstelling - Het Geluk van Schildpad 5+

5 mei 2023, van 14:00 tot 15:00 | OBA Osdorp

Kosten: toegang gratis | aanmelden vereist

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

Een filosofisch- poëtische, maar vooral lichtvoetige meespeelvoorstelling, met grappige muziekjes en liedjes, waar je blij van wordt.

In de poëtische, dromerige theatervoorstelling- Het Geluk van Schildpad stappen de kinderen de wonderbaarlijke en verrassende wereld van Schildpad binnen. De wereld van wie ben ik en wie ben jij? De wereld van woorden, fantaseren, uitproberen en navigeren. Met speelse en muzikale interacties ervaren de kinderen hoe het is om in de schoenen van Schildpad te staan of die van bijvoorbeeld zijn vriend Das. Zo vissen ze samen met Schildpad de filosofische en zintuigelijke binnen- en buitenkant van dingen als complimentjes en vriendschap uit.

Nu heeft Schildpad een echte hengel. Met een wortel. En daar vangt ie echt iets mee! Wat? Dat zie je wel… als je rustig meegaat met Schildpad. Lukt het jou je eigen propeller blaadjes te laten neerkomen ? Bij het water dat onverstoorbaar voortkabbelt? Schildpad is optimistisch…

Gebaseerd en geïnspireerd op het gelijknamige boek Het Geluk van Schildpad van Tiny Fisscher (tekst). Barbara de Wolf (illustraties) en Steef Liefting (vormgeving boek)

Aanmelden
Kan per mail of aan de balie van de vestiging.

OBA Osdorp | Osdorpplein 16 | 1068 EL Amsterdam
T: 020-5230900 | E: osdorp@oba.nl