EXPOSITIE - Fotowerkgroep Coherente in OBA Ouderkerk

20 april 2023 t/m 31 juli 2023 | OBA Ouderkerk

Kosten: toegang gratis | vrije inloop

Deze activiteit heeft in het verleden plaatsgevonden. Klik hier voor alle actuele activiteiten.

In deze expositie laat de fotowerkgroep Coherente divers werk zien van de leden, elke foto heeft zijn eigen thema en een aantal foto’s van de directe omgeving.

Fotowerkgroep Coherente bestaat thans uit dertien leden. We treffen elkaar met enige regelmaat in het Dienstencentrum van Ouderkerk aan de Amstel.  Want hoe mooi zou het zijn als we een vredige wereld kunnen doorgeven aan onze kinderen. We zijn geen beginners, hebben veel of minder ervaring, maar zijn vooral liefhebbers van fotografie

Als fotograaf sta je vaak alleen met je camera en je onderwerp je best te doen. Als je ook lid van een werkgroep wordt, maak je gebruik van elkaars ervaringen en doe je nieuwe ideeën op. Daarom hebben we driewekelijks een avond om fotowerk met elkaar te bespreken. Daarom houden we workshops om samen bijzondere technieken uit te proberen. Daarom ook gaan we regelmatig op foto-excursie en zien we bij de nabespreking hoe de leden een onderwerp op verschillende manieren hebben benaderd. We hebben een werkgroep om van elkaar te leren. Er is geen sprake van wedijver. Op bespreekavonden gaat het niet om de mooiste foto’s en er worden geen punten gegeven, maar wel aanwijzingen voor een volgende keer. We zijn een vriendenclub. Mocht u er belangstelling voor hebben om samen met ons uw fotohobby uit te voeren, dan bent u van harte welkom op een van onze clubavonden. Neem hiervoor contact op met de voorzitter Hans Keijzer via mail naar fwg.coherente@gmail.com.

OBA Ouderkerk | Koningin Julianalaan 15 |  1191 CD Ouderkerk aan de Amstel
T: 0205230900  | ouderkerk@oba.nl