Huiswerkbegeleiding met Huiswerk Dojo

1 juni 2024, van 11:00 tot 17:00 | Elke week | OBA Reigersbos

Kosten: toegang gratis | aanmelden vereist

Huiswerk Dojo geeft sinds 2018 effectieve begeleiding aan jongeren, van de basis en middelbare school. Door jongeren te helpen met hogere cijfers halen, hun diploma's te behalen en leesvaardigheid te bevorderen. Iedere week online en op verschillende locaties in Amsterdam-Zuidoost.

Wil je leren hoe je meer (huis)werk maakt in minder tijd en je prestaties op school kan verbeteren? Kom gratis meedoen met de activiteiten van: Huiswerk Dojo studie en huiswerkbegeleiding. Voor scholieren vanaf groep 5 t/m de brugklas. Taal, rekenen, lezen, boekverslagen en presentaties. Huiswerk Dojo behandelt alles! Voor wie wat meer begeleiding nodig heeft, is er ook extra oefenmateriaal. Ook is er ruimte voor studieadvies, persoonlijke verhalen en handige tips en tricks; die het leren makkelijker maken.

Hoofdcoach Kevon Duku, helpt je om je schoolcarrière op jouw manier succesvol te maken!

Neem je familie, vrienden en klasgenoten mee. Kom wel op tijd, want vol = vol!

Deelname is de eerste 6 weken gratis met een rittenkaart. In deze weken wordt er een effectief begeleidingsplan opgezet. Daarna is er een mogelijkheid om door te stromen naar een uitgebreider; betaald pakket. Daarbij krijg je toegang tot diensten zoals: 24/7 Online huiswerkbegeleiding en wekelijkse Q&A livestreams. Meerder keren inschrijven voor de eerste 6 weken, is mogelijk!

Iedere zaterdag van 11:00 – 17:00 uur, in OBA Reigersbos.

Voor meer informatie en vragen: www.huiswerkdojo.nl
Info@huiswerkdojo.nl
06 84 84 04 75
buurtzuidoost@oba.nl.

OBA Reigersbos
Rossumplein 1 | 1106 AX Amsterdam
T: 020-5230900 | E: reigersbos@oba.nl

aanmelden