De OBA is alleen open op afspraak voor de OBA Bestelservice en activiteiten. Binnen lopen zonder afspraak kan nog niet door de coronamaatregelen van de overheid. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Gewoon doorlezen met OBA Bestelservice

Gepubliceerd op: 15 december 2020 13:41

Als OBA-lid kan je nu bij verschillende vestigingen verspreid over de stad boeken afhalen. Zo kan je tijdens de lockdown toch gewoon doorlezen. Je kan een boekenpakket naar jouw wensen laten samenstellen of zelf titels reserveren.

Hoe werkt het boekenpakket?

Kies je voor het boekenpakket? Laat ons dan via dit bestelformulier weten wat je wensen zijn qua schrijvers, genre en taal. Houd je van romantische boeken of heb je juist zin in een thriller? Lees je graag in een andere taal, of wil je jeugdboeken? Op basis van jouw wensen stellen OBA-medewerkers met veel toewijding een mooi pakket met 5 boeken samen. Als het pakket klaarstaat op jouw voorkeursvestiging ontvang je seintje per e-mail.

Hoe werkt reserveren?

Je kunt nieuwe reserveringen plaatsen via de website. Hier zijn kosten aan verbonden. Je kan deze alleen ophalen bij de OBA Bestelservice-vestigingen. Dat zijn:

- OBA Oosterdok
- OBA Banne
- OBA Molenwijk
- OBA Waterlandplein
- OBA Javaplein
- OBA Linnaeus
- OBA Diemen
- OBA Bijlmerplein
- OBA Reigersbos
- OBA Buitenveldert
- OBA Roelof Hartplein
- OBA Mercatorplein
- OBA De Hallen
- OBA Staatsliedenbuurt
- OBA Osdorp
- OBA Postjesweg
- OBA Duivendrecht
- OBA Ouderkerk

Heb je een melding ontvangen dat jouw reservering klaarstaat in één van de hierboven genoemde vestigingen? Vul dan dit bestelformulier in en geef je aan dat je een reservering wilt ophalen. Je ontvangt vervolgens een bevestigingsmail waarin staat aangegeven wanneer je langs kunt komen.

Terugbrengen

Terugbrengen hoeft niet, maar bij afhalen van boekenpakketten kun je de boeken die je uit hebt weer inleveren. Je mag ook meteen de boeken van je familieleden en huisgenoten meenemen. Zonder afspraak langskomen om alleen boeken in te leveren kan niet. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je een boete moet betalen, want deze berekenen we niet over de periode dat alle vestigingen zijn gesloten en alle materialen worden automatisch  verlengd. 

Hulp nodig?

Ken je een ander OBA-lid dat gebruik wil maken van deze Bestelservice, maar niet zo handig is met de computer of de boeken niet kan ophalen? Misschien kan je helpen bij het invullen van het formulier. Met de juiste OBA-pas is het mogelijkheid om  boeken voor iemand anders af te halen.

Vragen

Heb je zelf hulp nodig of nog vragen? Neem contact op met onze klantenservice via klantenservice@oba.nl, tel. 020-5230900 of per app via 06-53959896. We helpen je graag!