OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Rekenen en geld

Rekenen en geld

Financiële hulp

lees verder over hulp met je financiën

Weet jij hoeveel geld er binnenkomt? En hoeveel je uitgeeft? Stel al je financiële vragen tijdens het inloopspreekuur voor financiële hulp.

Financieel maatje

lees meer over één-op-één financiële hulp

Hulp nodig bij het aanvragen van een toeslag? Wil je leren internetbankieren? Maak een afspraak voor één-op-één hulp met een maatje.

Grip op je geld

lees verder over het spreekuur Grip op je geld

Hulp nodig bij je financiën? Kom naar het wekelijkse financiële spreekuur en ontvang gratis budgetadvies en hulp bij jouw financiële zaken. 

Oefenuur

oefen op computers van de OBA

Kom naar het oefenuur voor meer inzicht in je inkomsten en uitgaven. Oefen op de computer met rekenen en leer hoe je geld bespaart. Stel vragen aan de begeleider.

Belastingdagen 2020

In maart en april organiseert de OBA samen met de HvA weer de OBA Belastingdagen. Hier krijg je gratis advies en hulp van studenten van de HvA. Meld je nu aan! 

Thuis oefenen?

meer lezen over thuis oefenen met rekenen en geld

Wil je leren internetbankieren? Kijken of je recht hebt op een toeslag Of wil je je AOW kunnen bekijken?