OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Taal

Taal

Taalcafé

Taalcafé bij de OBA

Wil je graag beter Nederlands spreken? Kom dan naar het Taalcafé. Praat met andere mensen, speel een spelletje en verbeter direct je Nederlands.

Meeleesclub

Meeleesclub bij de OBA

Beter Nederlands leren lezen? Kom naar de Meeleesclub! Wij lezen voor uit makkelijke boeken met mooie verhalen en jij leest mee. Daarna praten we samen over het verhaal.

Nt2-uur

Nt2-uur

Heb je vragen over de Nederlandse taal, het Inburgeringsexamen of het Staatsexamen? Onze Nt2 docent geeft advies en informatie. Of ga zelf aan de slag.

Inburgeringsexamen

inburgeringsexamen bij de OBA

Binnenkort inburgeringsexamen? Kom naar de OBA en oefen gratis met examens op de computer. Wij helpen je, als dat nodig is.

Staatsexamen Nt2

staatsexamen bij de OBA

Binnenkort Staatsexamen? Kom naar de OBA en oefen gratis met examens op de computer. Wij helpen je, als dat nodig is.

Taalconsulent

Taalconsulent bij de OBA

Wil je de Nederlandse taal leren? De Taalconsulent geeft je advies en hulp bij het vinden van de juiste (gratis) taalcursus.