Sinterklaas 2023

Sinterklaas is in het land

Volg zijn avonturen via het Sinterklaasjournaal en ontdek de leukste Sinterklaasboeken voor kinderen van alle leeftijden. Om zelf te lezen of om te worden voorgelezen.  

Prentenboeken over Sinterklaas voor kinderen van 0 - 3 jaar

  • Jonas Boets Ik help... de Sint

    Een pakjespiet laat zien hoe alle pakjes bij de juiste kinderen terechtkomen. Help je mee om de zak met brieven leeg te schudden en de gevallen cadeautjes op te vangen? Vierkant hardkartonnen prentenboek met grappige illustraties in matte tinten en een interactieve tekst. Vanaf ca. 3 jaar.

    Gedrukt boek

  • Jet Boeke Dikkie Dik wacht op Sinterklaas

    Het is pakjesavond en Dikkie Dik is heel benieuwd of hij van Sinterklaas een cadeautje zal krijgen. Hij wil wakker blijven tot de Sint komt. Steeds hoort hij iets. Zal dat eindelijk Sint zijn? Vierkant hardkartonnen prentenboek met grote, eenvoudige tekeningen in kleur en grote flappen. Vanaf ca. 2 jaar

    Gedrukt boek

Boeken over Sinterklaas voor kinderen van 4 - 6 jaar

Volg de avonturen van Sinterklaas met het Sinterklaasjournaal

Sinterklaas en zijn Pieten komen naar Nederland. Het Sinterklaasjournaal is vanaf maandag 13 november elke dag om 18.00 uur te zien op NPO Zapp.

Ga naar het Sinterklaasjournaal

AVI-boeken over Sinterklaas (AVI-Start t/m M4)

Boeken over Sinterklaas voor kinderen van 6 - 8 jaar

Top 10 | Sinterklaas

Nog een paar nachtjes slapen en Sinterklaas is weer in het land. Kom alvast helemaal in de stemming en leen een paar gezellige (voor)leesboekjes over de goedheiligman.

Ga naar de Sinterklaasboeken top 10

Luisterboeken over Sinterklaas

E-books over Sinterklaas