Leesfeest

Het is Leesfeest in de OBA. Daarom toert de jeugdtheatervoorstelling Meneer Bork zoekt een woord door de OBA en kun je verschillende creatieve kinderkunstworkshops volgen in het teken van letters en woorden.

Zie hieronder een overzicht van de leesfeestactiviteiten. Of neem meteen een kijkje in de agenda.

Stempelworkshop letters & woorden (6-9 jaar)

letters

Het is Leesfeest in de OBA! Daarom geeft illustrator Gertie Jaquet een creatieve stempelworkshop 'Letters en Woorden maken' voor kinderen van 6-9 jaar.

Meneer Bork zoekt een woord (6-9 jaar)

meneer bork

Een muzikale theatervoorstelling waarin hardop wordt nagedacht over de wonderen van taal. Meneer Bork houdt erg van rust en regelmaat, maar wel raakt hij af en toe de weg kwijt, vergeet soms waarvoor hij de deur uit ging en haalt de namen van mensen en dingen door elkaar. 

Letters op je eigen stoffen tasje (5+)

tasjes

Tijdens het Leesfeest staat de populaire Kinderakademie van Ateliers Westerdok in het teken van letters en woorden. Het alfabet wordt nog leuker met je eigen ontworpen letters! Ontwerp een eigen alfabet, dat je afdrukt op stoffen tasjes om mee te nemen.

Win een OBA goodiebag!

Tijdens het leesfeest komen er heel veel groepen 3 naar de OBA. En wie net leert lezen, begint overal letters te zien... doe je mee met de wedstrijd 'toevallige letters' spotten op straat?

lees verder