Verbouwing OBA Geuzenveld binnenkort van start

Gepubliceerd op: 12 augustus 2021 12:43

OBA Geuzenveld wordt vernieuwd. Daarom zijn we vanaf donderdag 26 augustus tijdelijk dicht. Vanaf woensdag 6 oktober zijn we weer open en kunnen we je weer verwelkomen.

De verbouwing van de vestiging doen we in samenwerking met de Hogeschool van Amsterdam, waarmee we Buurtcampus Nieuw-West vormen. Naast voldoende plek voor de collectie, richten we de ruimte in voor programma‚Äôs en buurtactiviteiten. 

Waar kan je in de tussentijd terecht?

Tijdens de uitvoering van de werkzaamheden bij OBA Geuzenveld, staan de medewerkers van OBA Osdorp en OBA Slotermeer voor je klaar. Gereserveerde materialen bijvoorbeeld, kunnen opgehaald worden bij OBA Osdorp. Kijk op oba.nl/vestigingen voor de actuele openingstijden. 

We bieden je extra service

Om het je wat gemakkelijker te maken, verlenen we je als lid van OBA Geuzenveld graag wat extra service. Tot het moment dat deze vestiging weer opengaat, kan je:

  • alle items die je bij OBA Geuzenveld hebt geleend, gratis bij alle andere vestigingen inleveren;
  • en alle gereserveerde materialen ophalen bij OBA Osdorp.

Je geleende materialen worden automatisch extra verlengd. 

Blijf op de hoogte

Wil je ondertussen op de hoogte blijven van nieuws over de OBA? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief of volg ons via social media.

Zijn er vragen?

Heb je nog vragen? Kom langs bij de servicebalie in onze vestigingen of bel onze klantenservice via 020-52 30 900. We zijn ook bereikbaar via WhatsApp op telefoonnummer 06-53 95 98 96 of per e-mail op klantenservice@oba.nl.

We zien je graag na de verbouwing terug in de vernieuwde OBA Geuzenveld!

lees meer nieuws van de OBA