Aanvragen niet-uitleenbaar materiaal Magazijn

Niet-uitleenbare boeken, dvd's, cd's, oude jaargangen van tijdschriften, microfiches en bladmuziek uit het OBA-magazijn kunnen gratis worden opgevraagd en ingezien op locatie.

Aanvragen

Aanvragen kunnen worden ingediend via het onderstaande formulier. Wij zoeken het materiaal voor je op en sturen je een bevestigingsmail als het gevonden is. Meld je bij de servicebalie op de begane grond. Daar vragen we je om je persoonsgegevens in te vullen, we vragen een onderpand en begeleiden je dan naar een aparte zaal waar je het materiaal kan inzien.

ga naar het aanvraagformulier

Materiaal inzien

Aanvragen ingediend vóór maandag 18.00 uur, kan je op de eerstvolgende dinsdag tussen 14.00-17.00 uur inzien. Aanvragen ingediend vóór vrijdag 18.00 uur, kan je op de eerstvolgende zaterdag tussen 10.00-13.00 uur inzien.
Uitleenbare materialen kunnen gereserveerd worden via de catalogus of de OBA-app. Hier worden kosten voor in rekening gebracht. 

Microfiches

Ook microfiches dienen via het onderstaande formulier aangevraagd te worden en kunnen op de aangegeven dagen en tijdstippen opgehaald worden bij de servicebalie op de 2de etage. U kunt hier gebruik maken van een microfichereader. 

ga naar het aanvraagformulier voor microfiches