Op dit moment vinden er onderhoudswerkzaamheden plaats aan ons bibliotheeksysteem. Daardoor kunnen onderdelen van de website, zoals 'Mijn omgeving', tijdelijk beperkt of niet beschikbaar zijn.

OBA Jongeren

OBA Jongeren

Ben je tussen de 19 en 26 jaar oud en woon je in Amsterdam, Diemen, Ouderkerk aan de Amstel of Weesp? Dan krijg je 25% korting op de lidmaatschappen OBA Basis of OBA Altijd & Overal. Vergelijk de lidmaatschappen hieronder en kies wat bij jou past. 

OBA Basis voor jongeren OBA Altijd & Overal voor jongeren
Tarief € 29,95 per jaar / € 2,50 per maand* € 44,95 per jaar / € 3,75 per maand**
Eenmalige inschrijfkosten € 3,50 € 3,50
Boete voor te laat inleveren, reserveringskosten en kosten voor inleveren op andere vestiging Ja, klik hier voor tarieven Nee
Lenen Maximaal 20 titels en 6 e-books per jaar en 10 items tegelijk Onbeperkt lenen en 20 items tegelijk
Opzegtermijn Na een jaar maandelijks opzegbaar Na een jaar maandelijks opzegbaar
Betaalwijze iDeal iDeal
Activiteiten Alle activiteiten in de OBA zijn gratis of met 50% korting te bezoeken. Alle activiteiten in de OBA zijn gratis of met 50% korting te bezoeken.
Computergebruik en wifi Gratis wifi en toegang tot de PC in alle OBA-vestigingen. Gratis wifi en toegang tot de PC in alle OBA-vestigingen.
Pressreader Lees online duizenden internationale kranten en tijdschriften (meer dan 100 landen in 60 talen) via PressReader Lees online duizenden internationale kranten en tijdschriften (meer dan 100 landen in 60 talen) via PressReader
Online Bibliotheek app Met de Online Bibliotheek app leen je maximaal 6 e-books of luisterboeken per jaar. Daarnaast heb je een ruime keuze aan tijdschriften met toptitels zoals Vrij Nederland, Autoweek, Psychologie Magazine en nog veel meer. Max 12 tijdschriften per jaar Met de Online Bibliotheek app heb je altijd volop e-books en luisterboeken bij de hand. Daarnaast heb je een ruime keuze aan tijdschriften met toptitels zoals Vrij Nederland, Autoweek, Psychologie Magazine en nog veel meer. Max. 1 tijdschrift per week
Online cursussen Ontwikkel jezelf met online cursussen van de Bibliotheek. Van fotografie tot persoonlijk leiderschap en excel, bekijk het volledige aanbod op oba.nl/cursus. Ontwikkel jezelf met online cursussen van de Bibliotheek. Van fotografie tot persoonlijk leiderschap en excel, bekijk het volledige aanbod op oba.nl/cursus.

* wordt in het eerste jaar één keer gefactureerd als een bedrag van €29,95
** wordt in het eerste jaar één keer gefactureerd als een bedrag van €44,95