Opzeggen lidmaatschap

Hartelijk dank voor je OBA-lidmaatschap. Jammer dat je overweegt om het op te zeggen. Kunnen we nog iets doen om je op andere gedachten te brengen? Laat het ons dan weten via onze Klantenservice op tel. 020-52 30 900 of via e-mail op klantenservice@oba.nl.

mail klantenservice@oba.nl

Dankzij jouw steun

Mede dankzij jouw steun biedt de OBA in alle buurten van Amsterdam en online gratis toegang tot een wereld van informatie, inspiratie en vermaak (de collectie omvat ruim 1 miljoen boeken, cd's, dvd's en tijdschriften uit wel 100 landen).

De OBA daagt alle Amsterdammers uit een leven lang te blijven leren. We bieden hiervoor onder andere werk- en studieplekken, huiswerk- en studiebegeleiding en taalcaf├ęs. Alle 28 locaties zijn een ontmoetingsplek waar iedereen welkom is. Om lekker te lezen, af te spreken met vrienden of te ontspannen met een krantje.

Voor kinderen valt er van alles te leren en te ontdekken. In onze Maakplaatsen, bij workshops, voorstellingen en voorleesuurtjes, elke week op alle locaties. De OBA organiseert voor alle leeftijden activiteiten in samenwerking met buurtbewoners en partners. Om anderen te ontmoeten of nieuwe dingen te leren.

Opzeggen

Opzeggen kan eenvoudig via onderstaand formulier.

ga naar het formulier


terug naar de lidmaatschappen van de OBA