Hoe kan ik materiaal verlengen?

Wanneer je de uitleentermijn van geleende materialen wilt verlengen, ga dan naar de homepage. Rechts bovenaan de homepage staat 'login'. Daar kun je inloggen met je OBA-pasnummer. Je wordt dan gevraagd de barcode van de lenerskaart (dit nummer begint met 2200000) en de pincode (de acht cijfers van je geboortedatum, 12 oktober 1986 wordt bijvoorbeeld 12101986) in te toetsen; er is een hulpknop beschikbaar. Verlengen is mogelijk tenzij er een reservering voor het materiaal is geplaatst. Verlengen kan niet wanneer het item al te laat is.

App

Verlengen kan ook heel eenvoudig met de OBA-app.