Nog meer vestigingen in de stad geopend

Gepubliceerd op: 19 mei 2020 13:24

Goed nieuws, vanaf dinsdag 19 mei openen we de deuren van nog meer vestigingen. Als je lid bent van de OBA, ben je hier van harte welkom voor het terugbrengen en lenen van boeken en andere materialen. Kijk op OBA.nl/open voor een overzicht van de beschikbare vestigingen en openingstijden.

Veilig naar de OBA

Vanwege de veiligheidsmaatregelen kunnen bezoekers nog geen gebruik maken van de computers, toiletten, horeca en leestafels. Ook zijn de exposities, het Muizenhuis en de studeerruimtes momenteel nog niet toegankelijk.

Voor het inleveren, uitzoeken en lenen van de materialen krijgt iedereen een schoon mandje en kunnen de handen met reinigingsgel worden gedesïnfecteerd. Ook hebben alle beschikbare OBA-locaties een speciale looproute en stickers aangebracht die bezoekers wijzen op het 1,5 meter afstand houden. Ingeleverde boeken worden 36 uur in quarantaine gehouden voordat ze teruggezet worden.  

OBA Bezorgservice 67+

Speciaal voor 67 plusleden is er de OBA Bezorgservice 67+, waarbij onze leden op verzoek een  boekenpakket thuis krijgen thuisbezorgd.Thuis genieten van online lees-, kijk- en luisterplezier kan ook: op oba.nl/online staat ons complete aanbod voor alle Amsterdammers. 

OBA Afhaalservice stopt

De openstelling van verschillende vestigingen betekent dat je weer bij een vestiging bij jou in de buurt terechtkunt voor het lenen en terugbrengen van boeken en andere materialen. Daarom wordt de OBA Afhaalservice vanaf volgende week stopgezet. Wil je weten welke vestigingen weer open zijn en wanneer? Kijk dan op oba.nl/open.