OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Veelgestelde vragen

Op deze pagina vindt u antwoord op veelgestelde vragen. Voor alle andere vragen, tips, opmerkingen en suggesties kunt u contact opnemen met de klantenservice: T: 020-523 0 900 / E: klantenservice@oba.nl. Momenteel zijn we telefonisch bereikbaar op werkdagen van 9.00 tot 17.00 uur.

Ook via WhatsApp kunt u tijdens kantooruren op het volgende telefoonnummer vragen stellen aan de OBA: 06 5395 9896. Klik hier voor meer informatie over appen met de OBA.

Let op: alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten

Met ingang van vrijdag 13 maart zijn alle vestigingen van de OBA tijdelijk gesloten. Alle aankomende activiteiten zijn afgelast. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website of onze social mediakanalen voor eventuele nieuwe informatie.