Hoe lang mag ik met mijn OBA-pas gratis gebruik maken van internet in de bibliotheek?

Hoe lang mag ik met mijn OBA-pas gratis gebruik maken van internet in de bibliotheek?

• Wifi: onbeperkt, je kunt op één mobiel apparaat tegelijk inloggen.
  • Internet via de computer in de bibliotheek: 3 uur per dag in OBA Oosterdok, een uur per dag in de andere OBA-vestigingen.

Let op. Als je eenmaal hebt ingelogd in een vestiging kun je het resterende internettegoed niet op dezelfde dag nog een keer in een andere vestiging gebruiken.