OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Kan ik gebruikmaken van wifi zonder OBA-pas?

Ja, dat kan. Lees hieronder de instructies:

• Kies bij je wifi-instelling voor het open netwerk ‘OBA Wireless’

• Klik op de pagina die verschijnt op ‘ik ben geen lid’ en vul vervolgens de velden in.

• Per sms ontvang je een inlognaam & wachtwoord. Deze vul je in op de inlogpagina

• Je kan nu gebruikmaken van het open wifi-netwerk van de OBA