OBA weet raad met je geld

OBA weet raad

Uit boeken kun je veel halen, maar niet alles. OBA is er daarom ook om je te helpen met andere onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Denk aan geldzaken, volwassen worden, je toekomst, vrije tijd, maar ook overvolle agenda's, huiswerkbegeleiding en het halen van je rijbewijs. Volg ons op Instagram (@obamsterdam) en blijf op de hoogte over al deze onderwerpen.

OBA weet raad met je geld

Geldzaken zijn niet altijd even leuk of makkelijk. OBA helpt je graag én helemaal gratis met al je vragen over (be)sparen, budgetten, belastingen en moeilijke brieven van de gemeente.

hulp bij geldzaken

duik in een budgetboek

OBA weet raad met je vrije tijd

Een keer iets anders doen met je vrije tijd? Laat je verrassen in de OBA. Van internationale comic expo's en jamsessies tot unieke filmavonden en dansvoorstellingen; er is altijd wel iets nieuws, leuks of inspirerends te vinden bij jouw OBA.   

check de culturele agenda

tips uit de collectie

krijg wekelijks de highlights

liever maandelijks in je inbox

checklist voor je weekend

OBA weet raad met je toekomst

Volwassen worden en volwassen voelen gebeurt niet op hetzelfde moment. Daarom helpen we je ook graag met dingen waarmee je in de toekomst te maken gaat hebben: verzekeringen, digitale aanvragen, je rijbewijs halen, of contracten. 

hulp bij digitale zaken

rijbewijs halen

checklist voor je 18e verjaardag