OBA-vestigingen gesloten

Alle vestigingen van de OBA zijn tijdelijk gesloten. De sluiting van publieke locaties is een maatregel van de overheid om verspreiding van het coronavirus tegen te gaan. Volg de berichten op deze website, onze social media en in onze nieuwsbrieven voor nieuwe informatie. Op oba.nl/online vind je ons online aanbod.

Leren

Leren in de OBA

Wil je Nederlands leren?
Of wil je leren om beter te kunnen werken met de computer?
Of hoe je beter met je geld omgaat?
Kom naar de Openbare Bibliotheek Amsterdam (OBA) en ga aan de slag.
Meedoen is gratis. 

Taal

Taal

Kom oefenen met Nederlands schrijven, lezen, verstaan en spreken bij een OBA bij jou in de buurt. Ook helpen we je graag met het inburgeringsexamen of staatsexamen.

Computer

computer

Hoe gebruik ik mijn Ipad of tablet, hoe maak ik een DigiD aan? En hoe kan ik emailen? Kom naar de OBA en krijg antwoord op al deze vragen en meer. 

Rekenen en geld

rekenen

Heb je hulp nodig bij je financiële zaken? Leer bij de OBA hoe je internetbankiert, je administratie op orde brengt én ontvang tips over hoe je geld kunt besparen.

Online oefenen

Hier kan je oefenen met taal, rekenen, inburgeren en computeren. Wil je weten wat je allemaal kan oefenen? Neem een kijkje op onze oefen pagina.

naar online oefenen

Volwasseneneducatie voor organisaties

Ben je docent of begeleider en wil je met een groep gebruik maken van ons educatieve aanbod? Dat kan door onderstaand formulier in te vullen. Nog vragen? Neem contact op met ons via 020-523 09 00.

naar het formulier over volwasseneneducatie