Leren

Welkom bij het online OBA Leef en Leerpunt

Wil je oefenen met taal en inburgeren, computer, werk, of rekenen en geld? Zoek je actuele tips en uitleg? Hier vind je links naar goede websites. Scroll naar beneden, klik op een plaatje en kies wat je wilt doen. Heb je hulp nodig? Neem contact met ons op.


Hulp bij donorregistratie

Op 1 juli 2020 is de nieuwe donorwet ingegaan. Iedereen die ingeschreven staat bij een Nederlandse gemeente wordt in het donorregister geregistreerd met ‘Geen bezwaar tegen orgaandonatie’. Je kunt er ook voor kiezen om geen donor te zijn, dat moet je dan op tijd doorgeven. Als je hulp nodig hebt bij deze registratie, kun je terecht bij de OBA

lees meer over hulp bij donorregistratie


Heb je hulp nodig?

We staan voor je klaar!

Heb je een vraag over taal of inburgeren?

Neem contact op met onze taaldocent Petra:
06 57 26 03 06 (whatsapp of voicemail).

Of stuur een email naar leren@oba.nl.Ondersteuning voor organisaties:

Ben je docent of begeleider en wil je met een groep gebruik maken van het OBA leef en leeraanbod? Dat kan vanwege de Coronamaatregelen maar beperkt. Neem voor meer informatie contact met ons op via: 020-523 09 00.

Of geef je wensen door via leren@oba.nl

Ondersteuning voor vrijwilligers:

Het kan in deze corona-crisis moeilijker zijn om manieren te vinden om jouw taalmaatje te blijven ondersteunen omdat je elkaar niet meer fysiek kunt ontmoeten. Leef en leer! biedt daarom online ondersteuning aan taalvrijwilligers.

lees meer over ondersteuning bij taalcoaching op afstand