Primair onderwijs

Schrijf tijdig in!

Wij adviseren om vóór de zomervakantie te bestellen. Je ontvangt dan aan het begin van het nieuwe schooljaar de jaarplanning. Sommige programma’s hebben een beperkte capaciteit, wij doen ons uiterste best om elke aanvraag te honoreren.

Naar de OBA

De OBA biedt veel programma's in alle vestigingen gericht op leesplezier en mediawijsheid. Kom met de leerlingen naar de OBA!

Leesplezier op school

mediawijsheid

Leskisten Boek en Film, leskisten rond prentenboeken, materialen rond een bepaald thema? De OBA biedt het allemaal. 

Contact

leesplezier in de oba

Wilt u meer weten over een product of programma  van de OBA? Of heeft u een andere vraag? Neem contact op via educatie@oba.nl of bel 020-5230990. Wilt u meer informatie over OBA School? Klik hier.

 

Inspiratie & advies

leesplezier op school

De OBA biedt training en advies voor leerkrachten en ouders op het gebied van leesplezier en de leesomgeving.                            

Schoolbibliotheek

schoolbibliotheek

De OBA helpt graag bij het opzetten en onderhouden van een volwaardige schoolbibliotheek en biedt hiervoor het webbased beheersysteem V@school aan.

OBA Junior

oba junior

Op de OBA Juniorpagina leest u alles over de leukste boeken, activiteiten en interessante activiteiten die bij de OBA worden georganiseerd.

Maak kennis met OBA School

Nieuwsbrief

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor leerkrachten. Met nieuwe educatieve producten, tips voor leerkrachten (bijv. voor de Kinderboekenweek) en bijscholingsmogelijkheden. 

Tips voor ouders

‘OBA Tips voor ouders’ is een maandelijkse e-mail voor het Primair Onderwijs met OBA-nieuws en tips die interessant zijn voor ouders/verzorgers. Bijvoorbeeld nieuws over activiteiten in de OBA of tips voor leesbevordering.

Enquête

Korte enquête over de flyer 'aanbod Primair onderwijs' van OBA Educatie

Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen via de link hieronder of neem contact op via educatie@oba.nl