Primair onderwijs

Programma’s in de OBA

Naar de OBA

De OBA biedt veel programma's in alle vestigingen gericht op leesplezier en mediawijsheid. Kom met de leerlingen naar de OBA!

Aanbod voor school

mediawijsheid

Leskisten Boek en Film, leskisten rond prentenboeken, materialen rond een bepaald thema? De OBA biedt het allemaal. 

Inspiratieworkshop

kinderboekenweek inspiratieworkshop

Op donderdag 12 september 2019 geeft Alex de Wolf, kinderboekenillustrator, een workshop voor leerkrachten over het inzetten van illustraties in de klas. Krijg inzichten, tips en ga zelf aan de slag.

OBA Junior

oba junior

Op de OBA Juniorpagina leest u alles over de leukste boeken, activiteiten en interessante activiteiten die bij de OBA worden georganiseerd.

OBA 100 Doeboek

Heeft jouw school het OBA Doeboek al ontvangen?

Heeft jouw school het OBA Doeboek Hoe word je een super-Amsterdammer? al ontvangen? Bekijk alle informatie erover inclusief de winactie.

Inspiratie & advies

leesplezier op school

De OBA biedt training en advies voor leerkrachten en ouders op het gebied van leesplezier en de leesomgeving.                            

Schoolbibliotheek

schoolbibliotheek

De OBA helpt graag bij het opzetten en onderhouden van een volwaardige schoolbibliotheek en biedt hiervoor het webbased beheersysteem V@school aan.

Maak kennis met OBA School

Nieuwsbrief

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor leerkrachten. Met nieuwe educatieve producten, tips voor leerkrachten (bijv. voor de Kinderboekenweek) en bijscholingsmogelijkheden. 

Tips voor ouders

‘OBA Tips voor ouders’ is een maandelijkse e-mail voor het Primair Onderwijs met OBA-nieuws en tips die interessant zijn voor ouders/verzorgers. Bijvoorbeeld nieuws over activiteiten in de OBA of tips voor leesbevordering.

Veelgestelde vragen

veelgestelde vragen over aanbod educatie OBA

Vragen? Bekijk de veelgestelde vragen via de link hieronder of neem contact op via school@oba.nl

Contact

veelgestelde vragen

Wilt u meer weten over een product of programma  van de OBA? Of heeft u een andere vraag? Neem contact op via school@oba.nl of bel 020-5230990. Wilt u meer informatie over OBA School? Klik hier.