Primair onderwijs

Naar de OBA

De OBA biedt veel programma's in alle vestigingen gericht op leesplezier en mediawijsheid. Kom met de leerlingen naar de OBA!

Leesplezier op school

mediawijsheid

Leskisten Boek en Film, leskisten rond prentenboeken, materialen rond een bepaald thema? De OBA biedt het allemaal. 

Contact

leesplezier in de oba

Wilt u meer weten over een product of programma  van de OBA? Of heeft u een andere vraag? Neem contact op via educatie@oba.nl of bel 020-5230990.

 

Inspiratie & advies

leesplezier op school

De OBA biedt training en advies voor leerkrachten en ouders op het gebied van leesplezier en de leesomgeving.                            

Schoolbibliotheek

schoolbibliotheek

De OBA helpt graag bij het opzetten en onderhouden van een volwaardige schoolbibliotheek en biedt hiervoor het webbased beheersysteem V@school aan.

OBA Junior

oba junior

Op de OBA Juniorpagina leest u alles over de leukste boeken, activiteiten en interessante activiteiten die bij de OBA worden georganiseerd.

Lid worden als organisatie

Wilt u als educatieve instelling gebruik maken van het aanbod van de OBA? Dan is het aan te bevelen lid te worden van de OBA. U kunt dan onder meer het hele jaar gratis materialen lenen en ontvangt korting op een groot aantal educatieve producten van de OBA.

lees meer over de voordelen van een OBA-lidmaatschap

Tips voor ouders

‘OBA Tips voor ouders’ is een maandelijkse e-mail voor het Primair Onderwijs met OBA-nieuws en tips die interessant zijn voor ouders/verzorgers. Bijvoorbeeld nieuws over activiteiten in de OBA of tips voor leesbevordering.

Nieuwsbrief

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor leerkrachten. Met nieuwe educatieve producten, tips voor leerkrachten (bijv. voor de Kinderboekenweek) en bijscholingsmogelijkheden. 

Enquete

Korte enquête over de flyer 'aanbod Primair onderwijs' van OBA Educatie