Voortgezet onderwijs

Schrijf tijdig in!

Wij adviseren om vóór de zomervakantie te bestellen. Je ontvangt dan aan het begin van het nieuwe schooljaar de jaarplanning. Sommige programma’s hebben een beperkte capaciteit, wij doen ons uiterste best om elke aanvraag te honoreren.

De OBA op school

Boeken nodig voor een les rondom een bepaald thema? Of een aanvulling voor de schoolbliotheek? De OBA biedt verschillende collecties aan.

Aan de slag in de OBA

Debatteren, leren het juiste boek te kiezen, een wetenschappelijke talkshow bezoeken...de OBA biedt veel programma's in OBA Oosterdok en in de vestigingen. 

Activiteitenkalender

De OBA organiseert het hele jaar activiteiten rondom landelijke campagnes zoals Nederland Leest, maar er is uiteraard ook eigen programmering die interessant is voor middelbare scholieren, zoals studeren met StudyShare.

Vragen?

Vastgelopen tijdens het bestelproces? Meer weten over een product in de webshop of een andere vraag? Neem contact op via educatie@oba.nl.

Lezen voor de Lijst

Er zijn 12 OBA-vestigingen waar speciale kasten met boeken voor het lezen voor de lijst staan. Handig voor middelbare scholieren die lezen voor de vakken Nederlands, Duits en Fries. 

Jongerenpagina

Lid worden voor jongeren, boekentips en activiteiten...het staat allemaal op de jongerenpagina. 

Maak kennis met OBA School

Nieuwsbrief

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor docenten. Met nieuwe educatieve producten, tips zoals voor Lezen voor de lijst en bijscholingsmogelijkheden.