Voortgezet onderwijs

Acceptgiro ontvangen?

Tot onze grote spijt is er per ongeluk naar een aantal scholen een acceptgiro voor het OBA lidmaatschap (€ 100,-) verstuurd. Mocht u deze per post ontvangen hebben, dan kunt u de rekening negeren. Dit had niet mogen gebeuren. Onze excuses voor de verwarring.

De OBA op school

Boeken nodig voor een les rondom een bepaald thema? Of een aanvulling voor de schoolbliotheek? De OBA biedt verschillende collecties aan.

Aan de slag in de OBA

Debatteren, leren het juiste boek te kiezen, een wetenschappelijke talkshow bezoeken...de OBA biedt veel programma's in OBA Oosterdok en in de vestigingen. 

Activiteitenkalender

De OBA organiseert het hele jaar activiteiten rondom landelijke campagnes zoals Nederland Leest, maar er is uiteraard ook eigen programmering die interessant is voor middelbare scholieren, zoals studeren met StudyShare.

Training in maakonderwijs

In januari gaat het fellowship-programma van Maakplaats 021 van start. Een unieke training waar leraren en docenten uit Amsterdam zelf intensief aan de slag gaan met maakonderwijs, digitale fabricage en 21st century skills.

lees meer over het fellowship

Vragen?

Vastgelopen tijdens het bestelproces? Meer weten over een product in de webshop of een andere vraag? Neem contact op via school@oba.nl of bekijk de veelgestelde vragen met betrekking tot het educatieve aanbod van de OBA.

Lezen voor de Lijst

Er zijn 12 OBA-vestigingen waar speciale kasten met boeken voor het lezen voor de lijst staan. Handig voor middelbare scholieren die lezen voor de vakken Nederlands, Duits en Fries. 

Jongerenpagina

Lid worden voor jongeren, boekentips en activiteiten...het staat allemaal op de jongerenpagina. 

Maak kennis met OBA School

Nieuwsbrief

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor docenten. Met nieuwe educatieve producten, tips zoals voor Lezen voor de lijst en bijscholingsmogelijkheden.