Voortgezet onderwijs

De OBA op school

Boeken nodig voor een les rondom een bepaald thema? Of een aanvulling voor de schoolbliotheek? De OBA biedt verschillende collecties aan.

Aan de slag in de OBA

Debatteren, leren het juiste boek te kiezen, een wetenschappelijke talkshow bezoeken...de OBA biedt veel programma's in de Centrale OBA en in de vestigingen. 

Activiteitenkalender

De OBA organiseert het hele jaar activiteiten rondom landelijke campagnes zoals Nederland Leest, maar er is uiteraard ook eigen programmering die interessant is voor middelbare scholieren, zoals studeren met StudyShare.

Vragen?

Vastgelopen tijdens het bestelproces? Meer weten over een product in de webshop of een andere vraag? Neem contact op via educatie@oba.nl.

Lezen voor de Lijst

Er zijn 12 OBA-vestigingen waar speciale kasten met boeken voor het lezen voor de lijst staan. Handig voor middelbare scholieren die lezen voor de vakken Nederlands, Duits en Fries. 

Jongerenpagina

Lid worden voor jongeren, boekentips en activiteiten...het staat allemaal op de jongerenpagina. 

Lid worden als school

Wilt u als educatieve instelling gebruik maken van het aanbod van de OBA? Dan is het aan te bevelen lid te worden van de OBA. U kunt dan onder meer het hele jaar gratis materialen lenen en ontvangt korting op een groot aantal educatieve producten van de OBA.

lees verder

Nieuwsbrief

Ontvang 3 keer per jaar OBA-nieuws voor docenten. Met nieuwe educatieve producten, tips zoals voor Lezen voor de lijst en bijscholingsmogelijkheden.