Nieuws

Resultaat 161 - 163 (van 163)

 • Jubileumboek Amsterdammers en hun bibliotheek Bekijk details

  28 januari 2019

  ‘Amsterdammers en hun bibliotheek’ is het jubileumboek van de OBA. Het boek vertelt de geschiedenis van de bibliotheek van Amsterdam en laat zien hoe nauw deze verbonden is met de geschiedenis van de stad.

  Bekijk details van Jubileumboek Amsterdammers en hun bibliotheek

 • Drie Amsterdamse leraren over het integreren van maakonderwijs in het lespakket op school Bekijk details

  15 oktober 2018

  Dit jaar ging het eerste Maakplaats 021 fellowship-programma van start. Met steun van NSvP & Instituut Gak is door Waag een speciaal trainingsprogramma voor leerkrachten in basis- en middelbaar onderwijs ontwikkeld. Twintig leraren van acht verschillende Amsterdamse scholen leerden de kneepjes van het maakonderwijs, om vervolgens zelfstandig met hun klassen in een van de maakplaatsen in de OBA aan de slag te gaan. We spraken drie leraren van de Regenboog Montessorischool en de ASVO-school over hun...

  Bekijk details van Drie Amsterdamse leraren over het integreren van maakonderwijs in het lespakket op school

 • Vier leraren over het Maakplaats 021 Fellowship, digitale fabricage en de toekomst van maakonderwijs Bekijk details

  5 juli 2018

  Dit jaar ging het eerste Maakplaats 021 fellowship-programma van start. Met steun van NSvP & Instituut Gak is door Waag een speciaal trainingsprogramma ontwikkeld. Twintig leraren van acht verschillende Amsterdamse scholen leerden de kneepjes van het maakonderwijs, om vervolgens zelfstandig met hun klassen in een van de maakplaatsen aan de slag te gaan. We spraken twee leraren duo's over hun ervaring met maken en het verloop van een les in digitale fabricage!

  Bekijk details van Vier leraren over het Maakplaats 021 Fellowship, digitale fabricage en de toekomst van maakonderwijs

Paginanavigatie